Éhezem

Éhezem. Na persze nem a szó szoros értelmében, de ki vagyok éhezve az otthoni kajára. Azt hiszem elmúlt a birkaevés varázsa. Szeretnék enni barackot, őszit, kajszit, málnát, ribizlit, dinnyét, paprikát, hegyes erős paprikát, egrest, normális krumplit, kolbászt, füstölt sajtos párizsit, trappistát, kiflit, spenótot, egrest, meggyet, fügét, cseresznyét, epret, szilvát! (Most csak ezek jutottak eszembe.)

A gyümölcsök rettentő módon hiányoznak. Persze banánt, narancsot, körtét meg almát mindenhol lehet kapni, de a hócipőm tele van már a téli-déli gyümölcsökkel. Az eper viszonylag ehető, de elég drága. Ezen kivül láttam még szőlőt, de az már a megfizethetetlen kategóriát képviselte.

Sajnos azt kell mondjam itt a zöldségek és a gyümik is a kritikán aluli kategóriát képviselik minőségben. Gondolom ez annak tudható be, hogy az uborkán és a paradicsomon kivül nem nagyon termelnek meg semmit. A behozott cuccok viszont elég hamar rohadásnak indulnak.

Tegnap csináltam gomba pörköltet, finom lett, de nem az igazi. Hiányzott az otthoni pirospaprika, gomba, paprika, paradicsom, hagyma, pirosarany.  Még jó, hogy erőspistám volt!

Szóval ha hazamegyek éhes leszek, csak ezt akartam mondani!:))