Visszatértem

Hallóóóó! Visszatértem. Post nyaralás depiben szenvedtem egy hétig. De most már minden oké. A nyaralás hiperszuper volt, de a képeket még nem töltöttem fel sehova, mert cefet lusta voltam. Ha meglesz, azt is megirom mi minden történt.  Az elmúlt pár napban ritka jó idő volt (19 fok, izzadtam mint egy igásló) az utolsókat rúgja a nyár. Tegnap voltunk Reykjavikban elbúcsúztatni ezt a csodás nyarat. Buliztunk ezerrel, nagyon jó volt. Furcsa, hogy vége van. Nem is volt igazán nyár, nálam lassan fél éve tavasz van. Elég gyorsan sötétedik éjszaka, amit nehéz követni, és megszokni. Már 11 kor lemegy a nap és fél 5 körül kel. Egy hónapja még nem ment le egyáltalán. Itt jövőhéten már kezdődik az iskola. A srácok is visszatérnek 2 hónapos spanyol száműzetésükből. Jó lesz mert már hiányoznak!:)

Egy hete visszatértem a glutén mentes táplálkozásra, ami itt normális zöldségek, gyümölcsök hiányában aztán igazi nagy kihivás. De ha láttátok volna a pattanásos fejemet, illetve az allergiás foltjaimat ti is emellett döntöttetek volna. Szóval most próbálkozom a jól evéssel. Eddig elég jól megy.

De azért van egy problémám. Nincs egy rongyom amit felvegyek. Elfogytak a nadrágjaim, és igazán jó lenne venni, de egyszerűen nem megy. Pedig az árban is igen engedékeny vagyok 10-12 ezer koronát hajlandó vagyok adni egy fránya farmerért, de nincs. Vagy van, de ronda, vagy van de rosszul áll. De lehet ezeket az elveket hamarosan fel kell adnom.

Szóval minden oké, no para.