Vixi

2013\04\28 Vixi84 1 komment

Tudok főzni!:)

Az elmúlt pár napban biztosan megszállt valami, mert hirtelen tudok főzni, méghozzá nagyon finomakat és van is kedvem órákat tökölni a konyhában. 

Szerdán csináltam currys, chillis, ananászos rákos rizottót. Amit elég gyorsan bepusztitottunk, és nagyon finom is volt, igy csináltam még csütörtökön is meg pénteken is. :)

Tegnap csirkepaprikás volt, tésztával. Ez is elfogyott. 

Ma laza 3 órás főzöcskézéssel tárkonyos ragulevest csináltam, kézzel szaggatott csipetkével - mert a Mami azt mondta ettől sokkal finomabb- és igy is lett. Eszméletlenül fincsi!

2013\04\25 Vixi84 1 komment

Április 25.

Jó kis nap ez az április 25.-e, elsősorban Anyuka születésnapja. Méghozzá az ötvenedik. 

Szóval Anyuci, nagyon boldog születésnapot kivánok itt is!!!! Még egyszer ennyit!

Ma érkezik haza Y., végre valahára, már nagyon unatkoztam nélküle. 

Nem utolsó sorban, ma van "Summardagurinn fyrsti" avagy a nyár első napja. 

Az izlandi kór

A gasztroenteritisz helyi formája. Sikeresen elkaptam a gyerekektől a múlt héten. Minden kijött mindenhonnan, igy a hétvégét az ágyban töltöttem, és 5 napig a főétkezésem kekszből áll. :) De már jól vagyok. 

Ami fontos volt a múlt héten: természetesen átmentem az izlandi vizsgán. 9-es eredménnyel. (10 a maximum a helyi osztályozásban). Egyébként lehetett volna talán 9,5 is, ha az izlandit nem angolra kell forditanom, nem egyforma angol szókészletet használunk a tanárral, és az angol nyelvtanom a katasztrofálisat üti. :) De mindegy.

Tök jó lett igy is. 

süti beállítások módosítása