Vixi

Fogdoki

Ma megvolt a fogdoki. Egy és fél óra alatt sikerült betömnie a fogamat. Cirka 47000 forintnak megfelelő koronáért. 

És a legjobb, hogy még egy fogam hátravan, amit lehet, hogy gyökérkezelni kell. Ez jövő héten derül ki. Ha így van, akkor hazamegyek. Mert még repjeggyel is olcsóbban jövök ki, ha otthon csináltatom meg. 

Egyetlen pozitívum  volt a dokinál. Na jó inkább kettő. Az egyik a fog gumilepedő. Egy gumis valami, amit ráfeszítettek a számra úgy, hogy csak a rossz fogam maradjon kinnt. Így simán tudtam nyelni, nem volt tele a szám gusztustalan fogdarabokkal.

A második maga a fogdoki. :-) Az első jóképű izlandi. 

Vixi új mukája

Kéremszépen röviden és tömören: profilt váltok. Átevezem a hal ágazatba. (Izlandon amúgy mimásba.)

Ma voltam elbeszélgetésen a már említett halas cégnél és felvettek. :-)) Jók voltak a megérzéseim, vagy biztos nagyon drukkoltatok nekem. 

Az igazgató ajánlott személyesen engem a termelési vezetőnek. Hát ugye milyen jó, ha az igazgató ajtaján kopogtatok munkáért? 

Jövőhéten kedden kezdek. - Hétfő munkaszüneti nap.-  A lazacos részlegnél leszek. Pontosan nem tudom még mit kell csinálni, de kit érdekel? Megszakadni biztosan nem fogok. Másfél hónap betanulási időm lesz. A lazac részlegnek vannak szabályai: no smink, no körömlakk, no parfüm! -nehogy az extradrága lazac bevegye a szagodat.   

Az éttermet egyáltalán nem sajnálom. Még így is be tudok vállalni hétvégi, éjszakai műszakot, ha úgy tartja kedvem.   

Egy dolgot azért megtanultam ott az elmúlt egy évben. Mégpedig azt, hogy mi az a csapatmunka. Nem, nem az amiről a HR-esek hablatyolnak. -Bocs, HR-esek!-  Ebből a szempontból azért jó volt.

süti beállítások módosítása