Vixi

Szülinap

Pénteken volt a szülinapom, és bevallom sokkal rosszabbra számitottam mint ami volt. Azt hittem az otthoniak majd jól elfelejtenek, itt meg úgyse tudja senki, hogy fel kéne köszönteni. Szerencsére ismét tévedtem. (És Rózsáék sem feledkeztek meg rólam!:)))) A munkahelyen csináltak csoki tortát, és itthon is egy csoki torta várt. Anyáék országokon átcsempészett fényképeinek nagyon örültem, és megkaptam az előző posztban emlegetett csodaszép télikabátot. Azóta le sem veszem. Anaéktól kaptam csodajó fülbevalókat, Blessi készitett egy tök aranyos karkötőt. Este volt fincsi vacsora, wiskey és sör. Szóval jó kis nap volt ez a szülinap, tényleg remek volt a hangulatom.

Winter is coming

Tudom, tudom, ennél elcsépeltebb GoT idézet nincs a világon, de tényleg ez a helyzet: közeleg a tél. Északon ma leesett az első hó! ÁÁÁÁÁÁÁ! :-))

3 napja 5 fok alatt van a hőmérséklet. Az elmúlt pár napban szakad az eső, tegnap óta pedig brutális széllökések is vannak (90 km/h). Ma hazafelé jövet a munkából igazán meglepődtem amikor felkapott és arrébb rakott 30 centit. Kicsit aggódom a hiányos téli ruházatom miatt. Tegnap láttam egy csodálatosan szép, az északi viszonyokra tervezett téli kabátot, de az ára megközeliti az otthoni fizetésem felét. Szükségem van még egy jó (nagyon jó) cipőre is, de egyelőre azt nem találtam sehol.

Szóval élvezzétek az otthoni 30 fokot, mert nekem már sapkában és kesztyűben kell kimennem az utcára.

 

Címkék: Címkék
süti beállítások módosítása