Történések

Annyian unszoltatok, hogy irjak már valamit, de nagyjából semmi nem történik, ezért is nem ragadtam billentyűzetet mostanában. 

A napokban van, a 15 évesek konfirmálása, ami elég nagy múlatságnak számit. Egy rakat drága ajándékot vesznek ilyenkor a kölyköknek, és innentől számitanak a családi életben nagykorúnak. Vagyis ott élnek ahol akarnak, akkor mennek haza, ha hazamennek,  amikor akarnak. Persze alkoholt meg cigarettát 18 éves korukig még csak nem is láthatnak. 

Jövőhéten húsvét. Ami 5 munkaszüneti nap. Jó lesz! :) Húsvéti szokásokról egyelőre nem tudok. Bár lehet kapni gusztustalan műanyagvirággal és csirkével diszitett csokitojást. 

Ebben a hónapban van a bajusz hónap is. Amikor az izlandi férfiak nem vágják le a bajszukat ezzel is felhivva a figyelmet a rákra. 

Szupergyorsan világosodik. Ami persze ismét furcsa. Este fél 9-kor még világos van.1 hét alatt közel egy órával van többet világos. Ha töredelmesen magamba nézek ki kell jelentenem, igazán megéri két hónap töksötét, és még két hónap szenvedés, hogy utána 8 hónapig süthessen a nap!

Y. nélkül vagyok majndem két hete. Jól birom! Horgolgatok, filmeket nézek, gyerekekre vigyázok, Magyarország művészettörténetével foglalatoskodom még sokat, illetve járok izlandira. Amit kimondottan szeretek. 

Gondoltam mutatok nektek egy videót, hogy láthassátok ezt a csodás kis várost ahol élek: 

(3:38-nál balra, a nagy fehér házban lakom én!:)