Verslunarmannahelgi (18+)

A töménytelen alkoholfogyasztás hétvégéje. 

A hétvége és a hétfő munkaszüneti nap. Arra  nem sikerült fényt derítenem, hogy pontosan mit ünnepelnek ezekben a napokban. Ez egy olyan éljen a dolgozó ember,  mindenki partizzon mert nyár van, nemzeti ünnep.

Felerekedik a fél ország, hogy a déli szigetek egyikén partiállatot játszon. Az egész tényleg nem szól másról, hogy kicsit alpárian fejezzem ki magam, mint a bebaszásról és a dugásról. 

Az elkövetkező pár hétben, mint minden évben eddig, jelentősen nő majd az abortuszok- és 9 hónap múlva a születendő gyerekek száma.

Már említettem, hogy Izland elég liberális ország. Én is liberálisnak tartom magam, de ez a mindenki mindenkivel szitu kicsit már sok. 

Nem viccelek tényleg ez a helyzet. Izlandon alkalmi partnert találni  szerintem a világ legegyszerűbb dolga.

Bármilyen bárban (pubban, kocsmában, diszkóban) odamész a kiszemeltedhez és azt mondod: 

- Szia! Tetsző, hozzád vagy hozzám?

- Hozzád. 

vagy, 

- Helló, szép a szemed, jössz dugni? 

- Ahha!

És nem hiszitek el, de az esetek nagy részében működik.

Ismerős srácok jómúltkor játszottak egy játékot. Az  adott diszkóban egy óra állt rendelkezésre arra, hogy minél több csajt a klotyiba invitáljanak egy kis ketymetyre. Átlag összejött 4-5 lány azalatt az egy óra alatt. A nyertes 7-tel nyert.  (Persze ketymety nem volt!)

Nem hiába van olyan alkalmazás aminek a segítségével hamar kideríthető,  hogy a leendő partner rokon-e. Ugyanis itt nagyjából majdnem mindenki mindenkinek a rokona, és elég ciki ha reggelre kiderül, hogy az unokatesóddal bújtál ágyba. 

Aki Izlandra akar jönni csajozni jöjjön bátran.  A lányok igazi skandináv szépségek úgy 25 éves korukig (aztán hirtelen átváltoznak ronda kivénhedt hatgyerekes  viking ősasszonyokká). Csak arra kell ügyelni, hogy a szombatot válassza az ember fia ismerkedésre, ugyanis az a fürdés napja.